PROTECCIË DE DADES PERSONALS

+Segons la Llei OrgÓnica 15/1999 de 13 de desembre de Protecciˇ de Dades de carÓcter personal Salvador Grifell Pons informa que les dades personals facilitades de forma voluntÓria en emplenar aquest formulari quedaran incorporades de forma confidencial a la base de dades de Salvador Grifell Pons.

AixÝ mateix en registrar-se el client dˇna el seu consentiment per a que Salvador Grifell Pons utilitzi les seves dades personals a fi d\'informar-lo sobre serveis o productes que poguessin ser del seu interŔs, respectant, en tot cas, la legislaciˇ espanyola sobre protecciˇ de dades. En el sup˛sit que Salvador Grifell Pons prevegi cedir les seves dades personals a tercers, obtindrÓ prŔviament el seu consentiment informant-lo de la finalitat a quŔ es destinaran dites dades.

PodrÓ exercir els seus drets d\'accÚs, modificaciˇ, cancelĚlaciˇ i oposiciˇ mitjanšant peticiˇ escrita dirigida a Salvador Grifell Pons - Plaša del Camp, 8 - 25280 Solsona (Lleida) o mitjanšant correu electr˛nic dirigint-se a: pintures@grifell.net

[Tancar finestra]